ELS CELLERS

Som un grup de cellers de Subirats que ens hem unit per organitzar aquesta jornada solidària en un dels paratges més bonics del nostre municipi. L’equip organitzatiu està format exclusivament per dones dels diferents cellers.

Núria Martí i Virginia Vacarisses del celler Albet i Noya

Albet i Noya

Pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats, hem fet de les terrasses i les vinyes de les muntanyes d’Ordal el nostre segell més identificador. Elaborem vins tranquils i escumosos dins la Denominació d’Origen Penedès, avalats per una llarga tradició de cinc generacions a la finca de Can Vendrell de la Codina. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser. Treballem mes de 20 varietats de raïm diferents fent una especial dedicació al raïm insígnia del Penedès, el Xarel·lo. Actualment, també estem fent una aposta per la investigació de varietats resistents i adaptades al canvi climàtic.

Gemma Sivill d’Oliver Viticultors

Oliver Viticultors

La família Oliver Sivill som abans que res uns enamorats del Penedès, d’aquesta terra, de les seves vinyes i del seu paisatge. Som viticultors, orgullosos de mantenir viu el llegat dels nostres avantpassats: la terra, que va canviant de mans de generació en generació. Actualment disposem de vinyes a diferents municipis penedesencs: Subirats, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix i Font-rubí. En total son 55 hectàrees a on es cultiven 12 varietats diferents de raïm. Viticultors des de fa generacions el 2010 vam decidir emprendre una nova aventura: començar a posar dins una ampolla  part de la nostra producció de raïm.

Ester Tous i Karina Chiappella d’Eudald Massana Noya

Eudald Massana Noya

El Celler Eudald Massana Noya és fruit de la història de 9 generacions de la família Massana dedicada a la viticultura, i en una  propietat de 30 hectàrees de vinyes situades al cor del Penedès, on hi conreem 6 diferents varietats blanques i 6 de negres. La finca, situada a Sant Pau d’Ordal (Subirats), ha estat conreada des dels inicis amb agricultura ecològica i biodinàmica, on hi trobem una gran varietat de terres que la converteixen en un espai ideal per l’elaboració de caves i vins d’alta qualitat, utilitzant només raïms procedents de la nostra finca. La sostenibilitat és un dels nostres pilars fonamentals i ho transmetem, juntament amb la cultura del vi, a tots els nostres clients mitjançant activitats d’enoturisme.

Eva Bertran i Mercè sumarroca de Sumarroca

Sumarroca

Sumarroca és una Bodega ecològica i sostenible. Els mateixos pilars que ens han portat a construir un ecosistema propi a les nostres vinyes amb diversitat animal i vegetal autòctona. Apostem  per les varietals autòctones del territori, especialment el xarel.lo i el xarel.lo vermell. Actualment comptem amb 465 hectàrees i tres finques ubicades a les zones més prestigioses de la comarca: Banyeres del Penedès, Subirats, Sant Sadurní d’Anoia i Monistrol d’Anoia (Alt Penedès). Aquestes tres finques es subdivideixen en més de 100 parcel·les que, entre totes, produeixen més de 20 varietats diferents de raïm.